:

Szerző: roberto

2003. április 9. 12:27

Az új OpenOffice SDK-val tovább nőhet a nyílt forráskódú irodai csomag népszerűsége

[openoffice.org] Az elmúlt héten a teljes értékű

[openoffice.org] Az elmúlt héten a teljes értékű nyílt forráskódú irodai programcsomaggal foglalkozó OpenOffice.org projekt bejelentette az OpenOffice.org 1.0.2-es szoftverfejlesztői készletet (SDK). A mindennapi munkához használt irodai programokat kiegészítő csomag az OpenOffice-bővítéseket író programozók életét könnyíti meg. Az SDK egy több mint kilencszáz oldalas fejlesztői útmutatón és néhány segédeszközön kívül részletes dokumentációt tartalmaz programozási interfészekről (API), illetve azok C++, Java és OpenOffice.org Basic nyelveken való használatáról.

A fejlesztői kiegészítés a keresztplatformos OpenOffice legutolsó stabil változatának windowsos, linuxos és solarisos változatához egyaránt letölthető, a csomagról további részleteket a projekt honlapján találunk, ugyanitt vannak felsorolva az SDK-t is kínáló tükörszerverek.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 17:16

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.