Szerző: Ady Krisztián

2003. április 7. 09:38

A Pannon GSM előfizetői 2003. április 1-jétől lebeszélhetik havidíjuk legalább 50 százalékát

2003. április 1-jétől a Pannon GSM minden számlás tarifacsomagjának előfizetője havi előfizetési díja felének megfelelő forgalmi kedvezményben részesül. Az eddig is Magyarország legsokrétűbb kedvezményrendszerét kínáló mobil szolgáltató ügyfelei ezután még előnyösebb feltételek mellett telefonálhatnak és vehetik igénybe a Pannon GSM szolgáltatásait.

[HWSW] 2003. április 1-jétől a Pannon GSM minden számlás tarifacsomagjának előfizetője havi előfizetési díja felének megfelelő forgalmi kedvezményben részesül. Az eddig is Magyarország legsokrétűbb kedvezményrendszerét kínáló mobil szolgáltató ügyfelei ezután még előnyösebb feltételek mellett telefonálhatnak és vehetik igénybe a Pannon GSM szolgáltatásait.

A Pannon GSM évek óta a hazai mobil piac leginkább testre szabható, szabadon kombinálható kedvezményeit kínálja ügyfelei számára. Ezt a hagyományt erősíti most az új, a teljes számlás előfizetési kínálatot átfogó ajánlat, amelyben az előfizetők havidíjuk felének megfelelő, vagy akár azt meghaladó percdíjkedvezményben részesülnek.

A Pannon GSM Momentum tarifacsomagjának előfizetői április 1-jét megelőzően is Magyarország legkiváltságosabb mobil felhasználói közé tartoztak. A 45 percnyi ingyenes beszélgetést nyújtó Momentummal még rendkívül változatos telefonálási szokások (például 50 százalékban csúcsidőben, illetve hálózaton kívülre indított hívások) esetén is a havidíj felét meghaladó összeget takaríthattak meg az előfizetők.

Ezt a nagyvonalú ajánlatot terjesztette most ki a Pannon GSM a többi számlás díjcsomagra. A Balance, az Optimum és a Partner tarifacsomagok havidíjának fele 2003. április 1-jétől tehát szintén lebeszélhető. Természetesen emellett érvényben maradnak az egyes díjcsomagokban eddig kínált különleges szolgálatások illetve kedvezmények: a Balance előfizetők továbbra is azonos percdíjjal, csúcsidőn kívül 35 forintért hívhatják Magyarország összes mobil és vezetékes telefonszámát, az Optimum csomaggal rendelkező ügyfelek pedig tovább élvezhetik a havi forgalmukkal együtt növekvő arányú, sávos kedvezményeket, melynek mértéke 30 százalék is lehet.

Ugyancsak ezekkel összevethető mértékű plusz kedvezményben részesülnek a Pannon GSM Minimum tarifacsomagjának előfizetői is. Április elsejétől 20 percet beszélhetnek díjmentesen, így tehát 33 százalékkal több kedvezményben részesülnek.

Az átfogó és jelentős új kedvezmények mellett természetesen továbbra is érvényben maradnak a Pannon GSM egyéb költségcsökkentő szolgáltatásai: a havonta kínált 20 darab ingyenes SMS, a három leggyakrabban hívott telefonszámhoz kötődő, 25 százalékos kedvezményt nyújtó Top3, az azonos ügyfélszámhoz tartozó előfizetőkre vonatkozó Pannon Team, amely hálózaton belüli hívások esetén 75 százalékos percdíj megtakarítást is jelenthet, valamint a Magyarországon egyedülálló valós másodperc alapú számlázás.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról