Szerző: roberto

2003. április 3. 09:53

A HP-UX alapértelmezett webböngészője a Mozilla lesz

[internetnews.com] Lapértesülések szerint a HP

[internetnews.com] Lapértesülések szerint a HP fokozatosan le fogja cserélni saját UNIX-változatának alapértelmezett grafikus felületű webböngészőjét az eddigi Netscape-ről a nyílt forráskódú Mozillára. Az új programcsomag a HP-UX 11.0-tól fölfelé lesz elérhető, és a HP-UX következő változataiban már ez lesz az alapértelmezett, de a HP természetesen továbbra is biztosítani fogja a Netscape négyes, illetve hetes verzióit a felhasználók számára.

A vállalat állítólag elégedett a Mozilla fejlődésének irányával, és az is böngésző mellett szól, hogy sokkal hamarabb megérkeznek hozzá a biztonsági frissítések, mint a Netscape böngészőkhöz. A tervek szerint a HP negyedévenként adna ki Mozilla-frissítéseket, és a cég által támogatott, letesztelt verziót a HP Software Depot oldalról tölthetnék le a felhasználók.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról