:

Szerző: Ady Krisztián

2003. április 2. 14:50

Április 15-től indul hazánkban a Vodafone Mail szolgáltatás

A Vodafone tovább folytatja 2003-ban az üzleti felhasználók számára szóló szolgáltatások bevezetését Mobile Office néven a magyar piacra. A már meglévő üzleti alkalmazások (GPRS roaming, Eurocall, Eurocall Platinum és globális számok) mellett áprilisban két új, könnyen kezelhető termékkel bővül az ületemberek életét megkönnyítő szolgáltatások sora.

[HWSW] A Vodafone tovább folytatja 2003-ban az üzleti felhasználók számára szóló szolgáltatások bevezetését Mobile Office néven a magyar piacra. A már meglévő üzleti alkalmazások (GPRS roaming, Eurocall, Eurocall Platinum és globális számok) mellett áprilisban két új, könnyen kezelhető termékkel bővül az ületemberek életét megkönnyítő szolgáltatások sora.

A Vodafone Mail nevű, integrált mobil üzenetközvetítő szolgáltatás április 15-én indul Magyarországon. Az új alkalmazásnak köszönhetően a hangposta, az e-mail és fax-üzenetek egy forradalmian új, integrált postafiókban rendszerezve tárolódnak, melyek bármikor és bárhonnan elérhetők.

A szolgáltatás segítségével a felhasználók nem csak a szokásos formában férhetnek hozzá üzeneteikhez, hanem a Vodafone GPRS Internet szolgáltatás segítségével az e-mail hang- és fax-üzeneteket le lehet tölteni a számítógépre és akár e-mail üzeneteket lehet küldeni az ott használatos e-mail kliensek, például Microsoft Outlook használatával, SMTP-POP3, IMAP4 segítségével. Az e-mailek amellett, hogy telefonról WAP segítségével is megtekinthetők, akár meg is hallgathatók, vagy adott fax-számra kinyomtathatók.

A postafiókot webes felületen is elérheti a felhasználó, ahol e-mail üzenet, fax-, hang és SMS-üzenet is küldhető. Az új hang- és írásos üzenetről a felhasználót ingyenes SMS értesíti. Ha több e-mail címmel rendelkezik az ügyfél -- akár 5 másik szolgáltatónál --, a megfelelő beállításokat elvégezve a külső szolgáltatónál lévő postafiókba érkező leveleket is a Vodafone Mail postafiókban fogadhatja, ezekről is azonnal értesül.

A Vodafone Mail szolgáltatást havi- és csatlakozási díj nélkül vehetik igénybe a Vodafone havidíjas ügyfelei. A promóciós időszak alatt a szolgáltatás egyes elemeit hozzáférés-alapon számlázza a Vodafone, a promóció lezárta -- szeptember 1-je -- után esemény-alapú számlázást vezet be a szolgáltató rendkívül alacsony árakkal.

A Vodafone csoport másik újdonsága az a laptopba helyezhető PCMCIA kártya, mely segítségével a világ minden pontjáról online kapcsolatot hozhat létre a felhasználó anélkül, hogy mobiltelefonját a notebookjához csatlakoztatná vagy vezetékes vonalat keresne. A könnyen installálható és kezelhető szoftver segítségével másodpercek alatt elérhető a vállalati hálózat, e-mail és kényelmesen lehet SMS-t küldeni.


A Vodafone PCMCIA kártyáját az Option gyártja...

A Magyarországon április 3-ától induló szolgáltatást havidíjas ügyfeleinek ajánlja a Vodafone. A sebesség akár 45 kbit/s lehet a GPRS-hálózat segítségével, ami összehasonlítható a hagyományos modemes kapcsolattal. A Vodafone Mobile Connect Card kezdőcsomag ára bruttó 69900 Ft, az előfizetés havidíja bruttó 1500 Ft, az opcionális GPRS Internet vagy távoli LAN-hozzáférés egységesen bruttó 3500-3500 Ft, egy SMS ára pedig bruttó 30 Ft.

A Vodafone a fentiekkel együtt bejelentette, hogy a jelenlegi GPRS Internet és LAN-csomagok árusítása megszűnik. A meglévő előfizetők tovább használhatják a jelenlegi csomagot vagy előfizethetnek az új csomagra. Az új GPRS Internet/LAN csomagok havidíja nettó 2800 Ft, az ár havi 1 GB adatforgalmat tartalmaz. A Vodafone Mail is része az internet/LAN csomagoknak.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 24. 15:58

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.