Szerző: castor

2003. március 29. 16:19

PC-re is megjelent a legújabb Indiana Jones játék

A LucasArts bejelentette, hogy már megvásárolható az Indiana Jones and the Emperors Tomb című játékuk PC-s változata. A programot csökkentett áron, 40 dollárért lehet megvásárolni. Az xboxos verzió már hetek óta elkészült, de egy PlayStation 2-es átirat is készül.

A LucasArts bejelentette, hogy már megvásárolható az Indiana Jones and the Emperor's Tomb című játékuk PC-s változata. A programot csökkentett áron, 40 dollárért lehet megvásárolni. Az xboxos verzió már hetek óta elkészült, de egy PlayStation 2-es átirat is készül.

Ez az epizód szakít az eddig megszokott irányvonallal, ugyanis a kalandelemek helyett főleg az akciórészek dominálnak. Az ismert archeológus professzor ezúttal egy kínai rejtély ügyében nyomoz, de megfordul majd Isztanbulban, Hong Kongban, és Prágában is.

Nem csak lőfegyverekkel, és az ostorunkkal harcolhatunk, hanem ellenfeleinkkel bármikor leállhatunk egy kis bunyóra. Ennek a mozgásanimációja a fejlesztők szerint meglehetősen változatos lesz, és többször találkozhatunk majd humoros jelenetekkel.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról