Szerző: roberto

2003. március 21. 12:52

KDE 3.1.1: a népszerű grafikus munkakörnyezet legújabb verziója

[KDE.org] A KDE Projekt tegnap bejelentette a KDE grafikus

[KDE.org] A KDE Projekt tegnap bejelentette a KDE grafikus munkakörnyezet 3.1.1-es verzióját. Az új változat a 3.1-es verzió frissített kiadása, amelybe átdolgozott fordítások, a horvát, az izlandi, a finnugor nyelvcsaládba tartozó lapp legnagyobb, északi nyelvjárása (az északi számi), illetve a Szváziföldön, Dél-Afrikában és Mozambikban használt szvázi is bekerült; így a környezet jelenleg 51 különböző nyelvet támogat. A 3.1.1-es verzió tartalmazza továbbá azoknak a hibáknak a javításait is, amelyeket a január végén kiadott KDE 3.1 kódjában eddig felfedeztek.

A teljes KDE környezet az alapvető csomagokon és a fordításokon kívül további 17 csomagot tartalmaz, amelyek a mindennapi munka legtöbb területét lefedik, a KDE-hez játékok, internetes alkalmazások, oktatóprogramok, fejlesztői környezet és számos egyéb segédprogram társul. A 3.1.1-es kiadás forráskódja, valamint a Conectiva, Debian, Red Hat, SuSE és Turbolinux disztribúciókhoz fordított binárisok a kde.org-on felsorolt tükörszerverek valamelyikéről tölthetőek le.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról