Szerző: Bodnár Ádám

2003. március 19. 10:18

Az SAP kibővíti ERP-kínálatát: kategóriájában páratlan vállalatirányítási megoldással jelenik meg a piacon

[Mmd] Az SAP AG bemutatta az ágazat legátfogóbb ERP-termékeként

[Mmd] Az SAP AG bemutatta az ágazat legátfogóbb ERP-termékeként pozicionált mySAP ERP megoldást. Az SAP ERP-kínálatát bővítő, továbbfejlesztett vállalatirányítási alkalmazás -- amelynek felhasználói fokozott hatékonyságra és nyereségességre tehetnek szert, és minden eddiginél jobban kézben tarthatják adminisztratív és működési környezetüket -- tovább szilárdítja az első standard üzleti ERP-szoftver készítőjeként ismertté vált SAP piacvezető pozícióját.

A mySAP ERP az üzleti folyamatok és a technológia integrációjának soha nem látott, új szintjeit valósítja meg a vállalaton belül, és megteremti a fokozatos bővítés alapjait. A bejelentésre Hannoverben, a március 12.-19. között megrendezett CeBIT kiállítás keretében került sor.

A világ első számú ERP-szállítójaként számon tartott SAP új mySAP ERP megoldása már jelenleg is megrendelhető. Az ágazat vezető SAP NetWeaver integrációs és alkalmazásplatformjára épülő mySAP ERP teljes körűen együttműködik a Microsoft .NET és az IBM WebSphere környezetekkel, támogatja a mobil és a portáltechnológiát, valamint az üzleti információs és tudásmenedzselő megoldásokat.

Az SAP NetWeaver technológiai platformnak köszönhetően a mySAP ERP támogatja a szolgáltatásalapú üzleti megoldások kialakítását elősegítő, nemrégiben bemutatott SAP Enterprise Services Architecture nagyvállalati szolgáltatási architektúrát. Az architektúra révén a vállalatok új üzleti értékhez juthatnak meglévő technológiai beruházásaikból, és első ízben terjeszthetik ki működésük minden szintjére a webszolgáltatások alkalmazását.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról