:

Szerző: Ady Krisztián

2003. március 17. 15:58

A FirewireDirect.com bemutatta a világ első hardveres RAID-vezérlővel ellátott FireWire diszk-alrendszerét

Bemutatta a világ első hardveres RAID-vezérlővel ellátott, FireWire csatlakozófelületű diszk-alrendszerét a FirewireDirect.com Inc. Az új eszközzel a Vanguard FireWire RAID termékvonalat erősíti a cég.

Bemutatta a világ első hardveres RAID-vezérlővel ellátott, FireWire csatlakozófelületű diszk-alrendszerét a FirewireDirect.com Inc. Az új eszközzel a Vanguard FireWire RAID termékvonalat erősíti a cég.

Az üzletekben már elérhető Vanguard Series II RAID rendszerek az első hardveres RAID vezérlővel ellátott, FireWire csatlakozást használó RAID termékek, melyek mind a RAID 0 (Striping), mind a RAID 1 (Mirroring) üzemmódot támogatják, valamint a jelenleg kapható legnagyobb kapacitású merevlemezek is használhatók bennük.

A FireWire csatlakozás támogatottságának köszönhetően a Vanguard termékvonal Windows, Macintosh, Unix, Solaris és minden más IEEE1394 portot támogató operációs rendszer alatt is üzembe helyezhető, s akár 500 GB kapacitást is nyújthat a nagy írási és olvasási sebességet biztosító RAID 0, striping üzemmódban. A diszk-alrendszer bármikor, menet közben is csatlakoztatható és eltávolítható.

A Vanguard Series II RAID rendszer dizájnos fém házban foglal helyet. Amennyiben a sebesség helyett a biztonságot helyeznénk előtérbe, a tükrözést nyújtó RAID 1 támogatást is választhatjuk, mely automatikus adathelyreállítást is végez az egyik merevlemez meghibásodása, leállása esetén.

A videoszerkesztési és adatmentési feladatokra is kiválóan használható Vanguard Series II FireWire RAID rendszer már kapható a cég viszonteladóinál.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 08:07

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.