Szerző: Rátonyi Gábor Tamás

2003. március 11. 12:11

Hívókártyával már olcsóbb egy tengerentúli beszélgetés mint belföldön a mobil hívás

Kedvező árakon teszi lehetővé a nemzetközi távhívást Magyarország egész területéről az a behívókártya, amelyet az eTel Magyarország ma vezetett be a piacra. A Private Talk kártyával a beszélgetés ára Kínával 40, az Egyesült Államokkal 36 forint/perc .

[HWSW] Kedvező árakon teszi lehetővé a nemzetközi távhívást Magyarország egész területéről az a behívókártya, amelyet az eTel Magyarország ma vezetett be a piacra. A Private Talk kártyával a beszélgetés ára Kínával 40, az Egyesült Államokkal 36 forint/perc .

A "Private Talk" elnevezésű behívókártya használatához ingyenes behívószámot, a másodperc alapú számlázást, valamint telepítési és havidíj nélküli díjszabást nyújt az eTel. Az elsősorban a vállalati szegmensben sikeres eTel a Private Talk kártyával most egy lakossági telefonkártyával lépett piacra. Az 5000 forintos értékben forgalomba kerülő Private Talk kártyával a vezetékes telefonokról ingyenesen hívható (80) 988-988-as behívószám segítségével a világ bármely pontjára lehet telefonálni.

Az eTel Private Talk kártya használatakor az operációs központ a hívás kezdeményezésekor és a hívás befejezésekor automatikusan tájékoztatást ad a kártyán felhasználható egyenlegről. A kommunikáció a központtal hat különböző nyelven folytatódhat, a magyar és az angol mellett a kínai, az arab, a szerb és a horvát nyelv is kiválasztható a billentyűzet segítségével. A Private Talk kártya nem feltölthető, ám egy további újításnak köszönhetően a kártya egyenlege a billentyűzet és a PIN kód segítségével áttölthető egy másik Private Talk kártyára.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról