Szerző: Rátonyi Gábor Tamás

2003. március 11. 10:14

Vodafone-ról is elérhető a Való Világ videó

Megállapodott az emelt díjas SMS-ek küldése és fogadása ügyében a mobil internetes szoftvertechnológiai megoldásokat nyújtó Voxline és a Vodafone. A megállapodás értelmében a jövőben valamennyi Voxline által működtetett emelt díjas SMS szolgáltatás elérhetővé válik -- a Westel és a Pannon GSM mellett -- a Vodafone ügyfeleinek.

[HWSW] Megállapodott az emelt díjas SMS-ek küldése és fogadása ügyében a mobil internetes szoftvertechnológiai megoldásokat nyújtó Voxline és a Vodafone. A megállapodás értelmében a jövőben valamennyi Voxline által működtetett emelt díjas SMS szolgáltatás elérhetővé válik -- a Westel és a Pannon GSM mellett -- a Vodafone ügyfeleinek.

Az emeltdíjas piacon a három hazai mobil szolgáltató közül utoljára megjelent Vodafone felhasználói számára is megnyílnak a Voxline szolgáltatásai, melyek közt megtalálható többek között a Freeweb SMSWeb névre hallgató fizetős webszolgáltatása, vagy a Való Világ fizetős kameráihoz való hozzáférés is.

A Voxline a hazai piacon az elsők között kötött szerződést a Vodafone-nal, így olyan emeltdíjas szolgáltatáscsomagot tud a hazai piaci szereplők rendelkezésére bocsátani, mely mindhárom hazai mobilszolgáltató ügyfelei számára elérhetők.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról