Szerző: Rátonyi Gábor Tamás

2003. március 5. 14:31

Hamarosan kedvezményes internet az Eurowebtől, Datanettől és a Vivenditől

Négy internetszolgáltatóval kötött megállapodást a Matáv a múlt héten bejelentett 25 százalékos internetköltség-csökkentés jegyében. A GTS-Datanettel, az Eurowebbel, a Freestarttal és a Vivendivel kötött megállapodásokat követően hamarosan megjelenhetnek a telefonköltség és az internethasználat díját is tartalmazó olcsóbb díjcsomagok.

[HWSW] Négy internetszolgáltatóval kötött megállapodást a Matáv a múlt héten bejelentett 25 százalékos internetköltség-csökkentés jegyében. A GTS-Datanettel, az Eurowebbel, a Freestarttal és a Vivendivel kötött megállapodásokat követően hamarosan megjelenhetnek a telefonköltség és az internethasználat díját is tartalmazó olcsóbb díjcsomagok.

Bár a Matáv közleménye szerint a szerződéses partnerek közt van az ingyenes internet-hozzáférést kínáló Freestart Kft. is, a szolgáltató nem fog kínálni telefondíjat is tartalmazó csomagot. Mint Pórffy András, a Freestart ügyvezetője lapunknak elmondta: az ingyenes internetszolgáltatáshoz nem kapcsolható a számlaküldés, így a Freestartot használóknak marad a korábbi módszer: a távközlési szolgáltatóval kell megkötni a 15, 40 vagy 100 órás internetkapcsolat telefondíjának kedvezményére vonatkozó szerződést.

A Matávval kötött szerződéssel járó kedvezményt a Freestart anyavállalata, az Euroweb fogja értékesíteni, ám azt is csak körülbelül másfél hónap múlva, a Neophone kártyákhoz kapcsolódó konstrukcióban.

A többi szolgáltató -- a GTS-Datanet és a Vivendi -- egyelőre nem tette közzé az új díjcsomagjait, egyelőre csak az Axelero március 1-től érvényes árai ismeretesek. Eszerint a 15 órás csomag 3000, a 40 órás 6000, a 100 órás pedig 9000 forintos havidíjért már elérhető.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról