Szerző: Rátonyi Gábor Tamás

2003. február 28. 11:21

Partner Program a FOTEXNeten

A FOTEXNet február 24-én elindította Partner Programját, amelyhez anyagi ráfordítás nélkül, bármely hazai weboldal csatlakozhat, és növelheti saját bevételeit. A Partner Program indítását követően pár nap leforgása alatt már csaknem 200 weboldal üzemeltetője csatlakozott a programhoz.

[HWSW] A FOTEXNet február 24-én elindította Partner Programját, amelyhez anyagi ráfordítás nélkül, bármely hazai weboldal csatlakozhat, és növelheti saját bevételeit. A Partner Program indítását követően pár nap leforgása alatt már csaknem 200 weboldal üzemeltetője csatlakozott a programhoz.

A Partner Programhoz bármely weboldal üzemeltetője anyagi ráfordítás nélkül, rövid idő alatt csatlakozhat, ehhez mindössze a program weboldalán található online regisztrációs ívet kell kitöltenie. A regisztrációt követően a partnernek lehetősége nyílik saját oldalának tartalmi színesítésére, szolgáltatási körének bővítésére. Ehhez mindössze a többféle stílusú, grafikai kivitelezésű -- a FOTEXNet Áruház oldalaira mutató -- termékajánlókból, logókból, linkekből kell kiválasztania és elhelyezni oldalán a számára legmegfelelőbbet.

Amennyiben a partner oldalának látogatói ezekre a linkekre kattintva jutnak el és vásárolnak a FOTEXNet Áruházban, a vásárlások összege után meghatározott mértékű jutalékot kap az oldal üzemeltetője. A Partner Program ugyanakkor lehetőséget ad arra is, hogy bármikor nyomon követhetőek legyenek a vásárlási tranzakciók, illetve az, hogy mennyi bevétel várható a havi elszámolás végén.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról