Szerző: Ady Krisztián

2003. február 27. 10:30

Több díjat is nyert a Vodafone live! szolgáltatás Cannes-ban

[Vodafone] A Nemzetközi GSM Szövetség a franciaországi Cannes-ban megrendezett 2003. évi díjátadó gáláján két kategóriában ismerte el a Vodafone live! multimédiás csomag erényeit. A legjobb mobil fogyasztói szolgáltatás, illetve a legjobb tévéreklám kategóriájában is a Vodafone kapta a mobiltelefon-ágazat legnagyobb elismerést jelentő díját.

[Vodafone] A Nemzetközi GSM Szövetség a franciaországi Cannes-ban megrendezett 2003. évi díjátadó gáláján két kategóriában ismerte el a Vodafone live! multimédiás csomag erényeit. A legjobb mobil fogyasztói szolgáltatás, illetve a legjobb tévéreklám kategóriájában is a Vodafone kapta a mobiltelefon-ágazat legnagyobb elismerést jelentő díját.

A Vodafone a Vodafone live!-hoz kifejlesztett kiváló minőségű telefonkészülékével, a dizájnos Sharp GX10-zel a Sharp Corporation nyerte el a legjobb mobiltelefonnak járó díjat is. A Vodafone hat év után leköszönő elnökét, Sir Christopher Gentet pedig a mobilkommunikáció terén végzett elévülhetetlen fáradozásáért tüntették ki.

A Vodafone live! szolgáltatást a Vodafone 2002. októberében indította el egész Európában és 2002. február 3-ától a magyar Vodafone előfizetők számára is elérhető. Az új szolgáltatással a Vodafone egy beépített kamerával ellátott telefonról, s könnyen kezelhető színes menüből a színek, hangok és képek új világával ajándékozta meg ügyfeleit. A Vodafone live! szolgáltatást használó ügyfelek képeket rögzíthetnek és küldhetnek, letölthetik és lejátszhatják a legújabb mobiltelefonos játékokat, többszólamú csengőhangokat, beszéd- és szöveges üzeneteket és e-maileket küldhetnek és fogadhatnak, azonnali üzeneteket válthatnak barátaikkal, és bárhol, bármikor elérhetik a számukra szükséges információkat.

A Vodafone live! TV-reklám a Vodafone live! szolgáltatást indító kampány részeként készült el. A hirdetésben különböző ügyfelek láthatók, amint éppen színes fényképet készítenek, küldenek vagy fogadnak, telefonos játékokat játszanak vagy böngésznek. David Beckham és Michael Schumacher is felbukkannak a reklámban, amint a Vodafone live! által nyújtott szolgáltatásokat élvezik.

A Vodafone és a Sharp szoros együttműködésben határozta meg a GX10 műszaki jellemzőit, tervezte meg és tesztelte a telefonkészüléket. A kivételes műszaki jellemzők között szerepel egy gyorsbillentyű, amellyel gyorsan elérhető a Vodafone live! menü, valamint a Java egy továbbfejlesztett változata, amellyel ügyfeleink a legújabb játékokat élvezhetik. A kizárólag a Vodafone ügyfelei számára elérhető GX10-ben beépített kamera, kiváló minőségű színes képernyő, többszólamú hangok, és kizárólag ezen a telefonon élvezhető, előre betöltött játékok is találhatók.


Sharp GX10

A díjátadó ünnepségen Sir Christopher Gent, a Vodafone vezérigazgatója a következőket nyilatkozta:

"Rendkívül nagy örömünkre szolgál, hogy a Vodafone teljesítményét a szakma ilyen magasra értékeli. A Vodafone live! a Vodafone eddigi legnagyobb szabású nemzetközi szolgáltatása. Mindez a Vodafone dolgozóinak teljesítményét dicséri, akik a szolgáltatás piaci megjelenését elősegítették, és továbbra is azon dolgoznak, hogy ügyfeleink hozzáférjenek a mobiltelefonos szolgáltatások legjavához".

"A Vodafone live! is bizonyítja a Vodafone elkötelezettségét, hogy egyszerűen használható szolgáltatások kifejlesztésével segítse elő a piac sokszínűségét. A Vodafone live! sikeresnek bizonyult, hiszen nyolc különböző piacon 380000-nél több ügyfél választotta már forgalmazásának első két hónapjában".

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról