Szerző: roberto

2003. február 26. 10:45

Az SCO Group új képzési programot indít

[SCO Group] Az SCO Group a héten hirdette meg új

[SCO Group] Az SCO Group a héten hirdette meg új képzési programját. A vállalat az Authorized Education Partner (AEP) programot azért hozta létre, hogy támogassa partnereit és UNIX, illetve Linux kurzusokat biztosítson az érdeklődők számára. Az SCO oktatási partnerei a vállalattól rengeteg kedvezményt kapnak, ugyanakkor nem csak ők férhetnek hozzá az oktatási csomagokhoz, hiszen a jövőben bárki megvásárolhatja az SCO oktatási termékeit.

Az új AEP program a cég legújabb termékeinek (UnixWare 7.1.3-at, OpenServer 5.0.7 and SCO Linux 4.0) oktatási anyagait tartalmazza és olyan témákkal foglalkozik, mint az alapvető rendszeradminisztráció, a hálózati infrastruktúra és a hálózati szolgáltatások, a vállalati szintű rendszeradminisztráció vagy épp a biztonság.

Az AEP program keretében vizsgákat is lehet tenni, az SCO United Linux szakértői, SCO UnixWare és SCO OpenServer tanúsítványokat is kínál. A vállalat oktatási programjairól további információkat a www.sco.com/education címen találhatunk.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról