Szerző: Barna József

2003. február 17. 18:54

FireWire és USB csatoló a Western Digital új merevlemezein

A Western Digital ma sajtóközleményben jelentette be, hogy megkezdte FireWire és USB 2.0 csatolóval egyaránt rendelkező külső merevlemezeinek szállítását. Az új kombó háttértárak 120 és 200 Gbyte kapacitásban hozzáférhetőek.

[HWSW] A Western Digital ma sajtóközleményben jelentette be, hogy megkezdte FireWire és USB 2.0 csatolóval egyaránt rendelkező külső merevlemezeinek szállítását. Az új kombó háttértárak 120 és 200 Gbyte kapacitásban hozzáférhetőek.

Mindkét modell 2 Mbyte pufferrel rendelkezik, tányérjaik pedig 7200 rpm-mel pörögnek. A merevlemezek átlagos adatelérési ideje 8,9 ms. A gyártó szerint a két interfész támogatása egyszerűbbé teszi az adatok cseréjét eltérő számítógépeken vagy platformokon. A meghajtók FireWire és/vagy USB porttal rendelkező számítógépekkel működnek együtt Windows 98SE, ME, 2000 és XP, vagy Mac OS 9.x és annál újabb operációs rendszerek alatt.

A Western Digital FireWire/USB 2.0 kombó merevlemezei megvásárolhatóak a vállalat on-line boltjában és viszonteladói partnereinél. A 120 és 200 Gbyte-os modell javasolt fogyasztói ára 299, illetőleg 399 dollár. A Western Digital 1 év garanciát vállal a termékekre.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról