Szerző: Bodnár Ádám

2003. február 4. 11:34

A Szoftverbörze alkalmából a Compact kisvállalati ügyviteli csomagot és az EVA 1x1 szoftvert mutatta be a rEVOLUTION

[NetAktív] Két új programot mutatott be a rEVOLUTION Software a Számvitel 2003 Szoftverbörze nyitónapján. Az EVA törvény szerint adózó vállalkozások számára készítette el a cég a piacon pillanatnyilag egyedülálló EVA 1x1 pénzügyi nyilvántartó programot, amely az egyszerűsített adónemnek megfelelően igen egyszerűvé teszi a szükséges nyilvántartások vezetését is. A másik újdonság a Compact névre keresztelt program, amely kifejezetten a kisvállalkozások számára optimalizált ügyviteli szoftvercsomag. A rEVOLUTION szerint mindkét termék az egyszerű kezelhetőség, illetve a jól használható funkciók és a kedvező ár miatt jelentős érdeklődésre tarthat számot. Az EVA 1x1 nettó 7920 forintos áron kerül forgalomba, a Compact bevezetése oktatással együtt a vállalatok igényeitől függően 200 000-300 000 forint körüli áron valósítható meg.

[NetAktív] Két új programot mutatott be a rEVOLUTION Software a Számvitel 2003 Szoftverbörze nyitónapján. Az EVA törvény szerint adózó vállalkozások számára készítette el a cég a piacon pillanatnyilag egyedülálló "EVA 1x1" pénzügyi nyilvántartó programot, amely az egyszerűsített adónemnek megfelelően igen egyszerűvé teszi a szükséges nyilvántartások vezetését is. A másik újdonság a Compact névre keresztelt program, amely kifejezetten a kisvállalkozások számára optimalizált ügyviteli szoftvercsomag. A rEVOLUTION szerint mindkét termék az egyszerű kezelhetőség, illetve a jól használható funkciók és a kedvező ár miatt jelentős érdeklődésre tarthat számot. Az EVA 1x1 nettó 7920 forintos áron kerül forgalomba, a Compact bevezetése oktatással együtt a vállalatok igényeitől függően 200 000-300 000 forint körüli áron valósítható meg.

Az idei évben a Hotel WestEnd Hilton Budapestben megrendezett Számvitel 2003 Szoftverbörze nyitó napján két új szoftvert mutatott be a rEVOLUTION. Az EVA 1x1 elnevezésű pénzügyi nyilvántartó program azt a 66 000 egyéni és társas vállalkozót veszi célba, akik tavaly decemberig áttértek az EVÁ-ra. Az APEH adatai szerint ezt az adófajtát jellemzően a fővárosban és környékén élő szellemi foglalkozásúak választották, akik nem tudnak jövedelmükhöz képest jelentős költségeket elszámolni. Sokan közülük nincsenek tisztában azzal, hogy milyen kötelezettségeik vannak, március végén pedig már az első adóbevallásukat kell leadni.

Ebben segít az EVA 1x1, amely kifejezetten az egyszerűsített adónemben kötelezően előirt adatok rögzítését könnyíti meg. Jelen pillanatban ez az egyetlen kifejezetten EVA nyilvántartásra alkalmas program. A szoftver kezelése egyszerű és egyértelmű, tudása kifejezetten EVA funkcionális; így biztosítja a szigorú sorszámozású bizonylatok, az adók és járulékok, valamint a bevételek nyilvántartását. A célcsoport igényeihez igazodik a szoftver árképzése is, hiszen bevezető ára mindössze nettó 7920 forint.

Szintén a Szoftverbörzén kerül bemutatásra a rEVOLUTION Compact kisvállalatokra optimalizált ügyviteli szoftvercsomag, amely megoldást nyújt a kisvállalkozásoknál a kereskedelemi, a pénzügyi és a kettős könyvviteli feladatok ellátására. Ez a program szintén hiányt kíván pótolni, hiszen egyelőre a piac nem bővelkedik olyan ügyviteli szoftvercsomagokban, amelyek az egyszerű számlakészítő és raktárkészlet-nyilvántartó programok használatán már túlnőtt, de a félmillió forintnál kezdődő integrált ügyviteli rendszerek bevezetésére még nem érett kisvállalkozások számára nyújtanak megoldást. A termékcsaládot kereskedelemmel, termék- és/vagy szolgáltatás-értékesítéssel foglalkozó cégek éppúgy eredményesen használhatják, mint a könyvelőirodák, tanácsadó, pénzügyi területen tevékenykedő társaságok.

A programcsomag négy eleme a kereskedelmi, a főkönyvi, a kereskedelmi-pénzügyi illetve a pénzügy-főkönyvi modul. Az egyes modulok önállóan is bevezethetők a cégek igényei szerint. A Compact Kereskedelem program a készletnyilvántartást, értékesítést végző kisvállalatok számára kínál megoldást, alkalmazásával egyszerűvé és áttekinthetővé válik a raktárkészletek kezelése, a számlázási tevékenység és a számlanyilvántartás. A Compact Főkönyv a kisvállalkozások egyszerűen kezelhető kettős könyvviteli programja. Könyvelőirodák korlátlan számú cég könyvelését végezhetik vele, egymással párhuzamosan. A Compact Keresekedelem-Pénzügy modul azok számára ajánlott, amelyek könyvelést külső céggel végeztetik. A szoftverrel a vállalkozás mindent naprakészen tudhat kereskedelmi tevékenységéről, illetve pénzügyi helyzetéről. A Compact Pénzügy-Főkönyv korlátlan számú cég párhuzamos könyvelését teszi lehetővé. A kettős könyvelés szabályszerű vezetése mellett teljes pénzügyi analitikával támogatja a könyvvitel vezetését.

A Compact ügyviteli rendszerrel a legkisebb méretű társaságok is elérhető áron élvezhetik egy integrált rendszer előnyeit, a szoftver bevezetése a modulok számától függően oktatással együtt 200 000-300 000 forint közötti áron megvalósítható.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról