:

Szerző: castor

2003. január 25. 08:55

A CDV elindította a Panzers hivatalos honlapját

A németországi CDV kiadó elindította a magyar fejlesztésű Panzers stratégiai játék hivatalos honlapját , melyen az eddig ismert információkon kívül néhány új kép is megtalálható.

A németországi CDV kiadó elindította a magyar fejlesztésű Panzers stratégiai játék hivatalos honlapját, melyen az eddig ismert információkon kívül néhány új kép is megtalálható.

A játékban a háború három legnagyobb hadviselő fele -- Németország, Anglia-Egyesült Államok, Oroszország -- közül választhatunk, és vezethejük győzelemre a gyalogosokból és járművekből álló különítményünket. Európai nagyvárosokon, hatalmas erdős vagy sík tájakon, mediterrán falukon és havas hegységeken keresztül vezet az utunk, melyek közben rengeteg elsődleges, másodlagos és titkos cél vár megoldásra.

Teljesen valósághűen megalkotott második világháborús járművek -- tankok, lövegek, dzsipek, repülők és teherautók -- segítenek a harcban. Bármely résztvevőt választva egy karizmatikus hős van jelen mint a különítmény vezetője, és az ő története tárul fel a háború folyamán. Játék közbeni animációk, párbeszédek és legfőképpen akciójelenetek színesítik a programot, és viszik tovább a cselekményt.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 17:41

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.