Szerző: roberto

2003. január 21. 11:15

Megérkezett az OpenOffice irodai csomag 1.0.2-es verziója

[OpenOffice.org] Megjelent az OpenOffice nyílt forráskódú

[OpenOffice.org] Megjelent az OpenOffice nyílt forráskódú irodai programcsomag 1.0.2-es verziója. A csomag az előző stabil változathoz (1.0.1) képest nem szolgál jelentős újdonságokkal, a fejlesztők elsősorban az azóta felbukkant hibák javítására koncentráltak. A korrekciókon túl a kiadáshoz fűzött megjegyzések beszámolnak arról is, hogy a telepítőkészlethez ezentúl egy PDF formátumú telepítési útmutató is társul. Az első hírek szerint az új verzió észrevehetően gyorsabb elődjénél.

Az 1.0.2-es verzió pillanatnyilag még csak angol nyelvű változatban létezik (Linux, Windows és Solaris platformokra), a letöltőhelyek listáját a www.openoffice.org-on találhatjuk meg, ám a site jelenleg a kiadást követő megnövekedett forgalom miatt nehzebben érhető el. Az OpenOffice magyar verziójáról az office.fsf.hu címen olvashatunk bővebben.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról