Szerző: Ady Krisztián

2003. január 17. 11:45

Alacsony utánvilágítási idővel rendelkezik az NEC 17"-os LCD-kijelzője is

[Clubic.com] A tegnap bemutatott Viewsonic kijelző után az NEC is bemutatta a vélhetően ugyanolyan gyártmányú LCD-panelra épülő, MultiSync LCD1760NX monitorát. Az NEC új 17-os kijelzője szinte hajszálra pontosan ugyanazokkal a paraméterekkel jellemezhető, mint a Viewsonic készüléke, 16 ms-os utánvilágítási idővel, 450:1-hez kontraszt aránnyal és 260 kadella fényerővel rendelkezik.

[Clubic.com] A tegnap bemutatott Viewsonic kijelző után az NEC is bemutatta a vélhetően ugyanolyan gyártmányú LCD-panelra épülő, MultiSync LCD1760NX monitorát. Az NEC új 17"-os kijelzője szinte hajszálra pontosan ugyanazokkal a paraméterekkel jellemezhető, mint a Viewsonic készüléke, 16 ms-os utánvilágítási idővel, 450:1-hez kontraszt aránnyal és 260 kadella fényerővel rendelkezik.

Az NEC modelljén nincs hangszóró, ellenben a D-Sub mellett digitális, DVI-bemenettel is ellátta készülékét a cég, ez jelentős előny a ViewSonic monitorához képest. Az NEC MultiSync LCD1760NX két színben, feketében és a "hagyományos" bézs színben vásárolható meg 700 euró körüli összegért.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról