Szerző: roberto

2003. január 9. 21:46

A SuSE és az SAP stratégiai szövetségének eredménye: mySAP.com tanúsítványok a legújabb szerverekhez

[SuSE Magyarország, HWSW] A Dell, a Fujitsu Siemens

[SuSE Magyarország, HWSW] A Dell, a Fujitsu Siemens Computers, a Hewlett-Packard és az IBM aktuális Intel-alapú szerverei a mai naptól tanúsítvánnyal rendelkeznek a SuSE Linux Enterprise Serveren történő mySAP elektronikus üzletviteli platform használatához, jelentette be a SuSE. A tanúsítvánnyal nemcsak lehetővé válik, hogy bármilyen vállalat a SuSE Linux Enterprise szerveren használhatja a mySAP.com-ot, de a két cég közös ajánlatát elfogadó vállalatok a világ bármely pontján igénybe vehetik a telepítéshez az SAP szolgáltatásait és terméktámogatását. A tanúsítvánnyal rendelkező szerverek listája a www.suselinux.hu címen található meg.

A SuSE és az SAP még október elején jelentették be, hogy a jövőben technológiai partnerként működnek együtt. A SuSE Linux Enterprise Server az első olyan vállalati Linux rendszer, amely lehetővé teszi az SAP ügyfeleinek, hogy az SAP e-üzleti megoldásait Linux alatt is használhassák. A német disztribútor még szintén októberben megszerezte a SAP Globális Partner címet is.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról