Szerző: castor

2003. január 7. 19:34

Jövő hónapban jelenik meg az EverQuest Online Adventures

A Sony Online Entertainment közleménye szerint a jövő hónapban jelenik meg az EverQuest Online Adventures , azaz a népszerű EverQuest online szerepjáték PlayStation 2 konzolra írt változata. A PC-s verzióhoz hasonlóan a játékosoknak 10 dollárt kell fizetniük havonta.

A Sony Online Entertainment közleménye szerint a jövő hónapban jelenik meg az EverQuest Online Adventures, azaz a népszerű EverQuest online szerepjáték PlayStation 2 konzolra írt változata. A PC-s verzióhoz hasonlóan a játékosoknak 10 dollárt kell fizetniük havonta.

Elemzők szerint elég nehéz az EverQuestet konzolra átültetni, mivel a játékban jelentős szerepe van a párbeszédeknek, amelyeket a felhasználók a számítógép billentyűzetén keresztül visznek be. A Sony szerint a PlayStation 2-verzióban ezt gyorsan elérhető menükkel és előre letárolt szövegfordulatokkal oldották meg.

"Hasonlóan működik majd, mint a PC-s változat, de egyszerűbb lesz a kezelőfelület és egyszerűbb lesz a játékmenet is" -- mondta Scott McDaniel, a Sony Online Entertainment marketingért felelős alelnöke. "Biztosak akarunk lenni abban, hogy egyszerű lesz elkezdeni a játékot és könnyen bele lehet jönni."

Szkeptikus szakértők szerint a PlayStation 2-re írt EverQuest nem más, mint egy marketingfogás, amelynek segítségével el lehet adni a konzolhoz tervezett hálózati csatolót és fenn lehet tartani a játékosok érdeklődését az online szolgáltatások iránt.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról