:

Szerző: Bodnár Ádám

2003. január 6. 15:03

Klasszikus Sega játékok PC-n

A konzolgyártóból játékfejlesztővé alakult Sega számos régi, nagy sikerű játékát tette elérhetővé az interneten.

A konzolgyártóból játékfejlesztővé alakult Sega számos régi, nagy sikerű játékát tette elérhetővé az interneten.

A japán cég Genesis nevű konzoljára írt programok közül jelenleg a Sonic the Hedgehog első és második része mellett többek között elérhető a magyar fejlesztésű Ecco the Dolphin és a Phantasy Star II is, hamarosan pedig olyan nagy durranások kerülnek az internetre, mint a Virtua Fighter 2 és a Shinobi 3.

A klasszikus Sega játékok élvezetéhez semmire nincs szükség, csak a RealOne Arcade nevű szoftverre, amelyet a letölthető Sega-csomagok tartalmaznak is. A játékoknak sajnos csak a demóváltozata ingyenes, a teljes verziókért 15 dollárt kér a cég. A klasszikus Sega programok letölthetők a Sega honlapról.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 14:01

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.