Szerző: Bodnár Ádám

2003. január 2. 17:09

Rekordforgalomhoz segítette hozzá a Fotexnetet a zenélő, táncoló fradidrukker hörcsög

A karácsonyi szezon rekordforgalmat hozott Magyarország vezető internetes áruházának, a FOTEXNet-nek. Az évi forgalom egyharmadát decemberben bonyolította az áruház, amely elsősorban a karácsonyi vásárlási láznak volt köszönhető, de kiemelkedő volt a tízmillió forintos szilveszter napi forgalom is.

[HWSW] A karácsonyi szezon rekordforgalmat hozott Magyarország vezető internetes áruházának, a FOTEXNet-nek. Az évi forgalom egyharmadát decemberben bonyolította az áruház, amely elsősorban a karácsonyi vásárlási láznak volt köszönhető, de kiemelkedő volt a tízmillió forintos szilveszter napi forgalom is.

Már december első napjaiban is jelentős mértékben emelkedett a vásárlások száma, az ünnepek közeledtével pedig olyan gyors mértékben növekedett a forgalom, hogy rekordárbevételt hozott a hazai e-kereskedelmi piac legátfogóbb termékkínálatával rendelkező internetes áruházának, a FOTEXNet-nek.

A 2002. évi összes vásárlások egyharmada decemberben történt, ami a novemberi, átlagon felüli vásárlásoknak is a háromszorosa volt. Az év vége nemcsak a karácsonyi vásárlási láz miatt volt meghatározó és fontos az áruház bevételeinek szempontjából, hanem azért is, mert az Ingyenlottó nyeremény bónokat, december 31-ig kellett levásárolniuk a játékosoknak, melyek értéke közel 70 millió forint volt a 2002. évben. A nyeremények levásárlása jelentősen megnövelte a szilveszter napi vásárlások értékét, amely elérte a tízmillió forintot.

Az ünnepek előtt Boráruházzal, Csokoládé áruházzal és Újságelőfizetéssel bővítette addig is széles kínálatát a FOTEXNet, melyek igen népszerűek voltak az ünnepi ajándékozók körében. A legkeresettebb termékeknek azonban továbbra is a szoftver-hardver és a műszaki cikkek bizonyultak, de a könyvek, szépségápolási termékek, CD-k és DVD-k is nagy érdeklődésre tartottak számot. Kertész Imre könyveinek óriási sikere volt a vásárlók körében, annyira, hogy a könyv toplista első öt helyét a népszerű író remekművei foglalták el.

Szintén a legkeresettebb termékek körébe tartozott a Hofi tükre DVD és a kizárólag interneten megvásárolható zenélő, táncoló, fradidrukker hörcsög, melyek a toplisták vezető helyeit foglalták el.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról