Szerző: Bodnár Ádám

2002. december 13. 17:33

Ingyen Gamer magazin jár a GameStar előfizetőinek?

Lapunk információi szerint a mai napon a GameStar magazin előfizetői közül többen is Gamer magazint találhattak a postaládájukban, noha a lapot nem kérték és nem fizettek rá elő.

Lapunk információi szerint a mai napon a GameStar magazin előfizetői közül többen is Gamer magazint találhattak a postaládájukban, noha a lapot nem kérték és nem fizettek rá elő.

A GameStar magazint kiadó IDG Magyarországi Lapkiadó Kft. sajtóközleményben hozta nyilvánosságra, hogy az előfizetői adatbázis tudta és beleegyezése nélkül került illetéktelen kezekbe. Az IDG elhatárolódik az eseménytől és minden szükséges lépést megtesz annak érdekében, hogy a GameStar magazin előfizetői címlistájának jogtalan felhasználását megakadályozza.

Mint ismeretes, a Gamer magazin az ősz elején jelent meg először, a lapot a korábbi PC Guru szerkesztőségi csapata készíti az IPMA-Media Kft. égisze alatt. Az újságot korábban Guru Gamernek hívták, azonban az IPMA-Media Kft. és a Vogel Publishing Kft. közötti jogvita miatt a bíróság az IPMA-Mediát átmenetileg eltiltotta a Guru név használatától.

Lapunk értesülései szerint amióta a lap neve Guru Gamerről Gamerré rövidült, az eladott példányszám jelentősen visszaesett. Kérdés, hogy az előfizetők ilyen módon való "toborzása" mennyire etikus, illetve mennyire kelt visszatetszést a szakmán belül.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról

AKROBATA

5

Elrajtolt az Adobe AI asszisztense

2024. április 17. 12:40

Előfizetéses modellben használható az AI Assistant, ami a cég PDF-szerkesztőjébe és olvasójába épül be.