Szerző: Barna József

2002. szeptember 16. 19:20

Bejelentették a Search and Rescue mentőhelikopter-szimulátor negyedik részét

A Global Star kiadó bejelentette, hogy idén ősszel fog megjelenni a Search and Rescue sorozatuk legújabb, negyedik része, a Search and Rescue: Coastal Heroes. Örömükben rögtön ki is adtak a programból egy rövid, 35 másodperces videót .

A Global Star kiadó bejelentette, hogy idén ősszel fog megjelenni a Search and Rescue sorozatuk legújabb, negyedik része, a Search and Rescue: Coastal Heroes. Örömükben rögtön ki is adtak a programból egy rövid, 35 másodperces videót.

A játékban a amerikai Parti Őrség (Coast Guard) mentőhelikopterének virtuális pilótafülkéjébe ülhetünk bele, több mint 100 különböző küldetés erejéig. Ezek közt olyan speciális helyzetek is szerepelnek, mint például az éjszakai mentés éjjellátó szemüveg segítségével. A feladatokat három típus segítségével hajthatjuk végre: HH-65A Dauphin, Sikorsky SH-3 Sea King, és BK-117 C-1. A küldetések sikeres teljesítese után lehetőségünk lesz egyre feljebb lépni a ranglétrán.

Szerencsére a programot nem csupán a vérprofi szimulátor-rajongók tudják majd kezelni, hanem megtalálható lesz benne egy könnyített irányítás is a lelkes amatőrök számára.

Az előző részekhez képest a grafikai motor igen erős ráncfelvarráson esett át, ugyanis a képeken jól láthatóak az új effektek. Külön érdemes megfigyelni a rotort, és a napot.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról