Szerző: sammer

2001. október 19. 06:42

Letölthető a Commanche 4 helikopter akció és szimulátor játék játszható demója

A Novalogic kiadott egy játszható demót a készülő Commanche 4 helikopter akció

A Novalogic kiadott egy játszható demót a készülő Commanche 4 helikopter akció és szimulátor játékából. A 44,3 MB-os demó egy kipróbálható pályát tartalmaz a teljes játékból, amely a fejlesztési tervek szerint november 16-án fog megjelenni. A nagynevű sorozat negyedik részében helyet kapott a Boeing-Sikorsky RAH-66, ami az amerikai hadsereg továbbfejlesztett páncélzatú felderítő helikoptere. A játék során különféle bevetésekben kell szerepelnünk, amik között lesz felderítő akció, földi célpontok támadása, légiharc, és ezekben sokkal inkább az akción lesz a hangsúly, mint a gép technológiai irányításán, így a játékosoknak csak a harcra kell koncentrálniuk.


A Novalogic szerint a játék kódjának véglegesítése még hátravan, ezért átlagon felüli grafikus kártyára van szükség a demó futtatásához. Az ajánlott kártyák GeForce vagy Radeon alapúak, más gyorsítóval gondok lehetnek, amiket a végleges változatban viszont már ki fognak javítani.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról