Szerző: sammer

2001. szeptember 16. 01:40

A Microsoft eltávolítja a készülő Flight Simulator repülőgép-szimulátor játékából a New York-i World Trade Center épületeit

Matt Pilla, a Microsoft megbízottjaként bejelentette, hogy néhány változtatást

Matt Pilla, a Microsoft megbízottjaként bejelentette, hogy néhány változtatást hajtanak végre a készülő civil repülőgép szimulátoron, a Flight Simulator 2002-n. Ez a változtatás mindössze annyi lesz, hogy eltávolítják New Yorkból a World Trade Center épületeit, amiket a valóságban kedden rombolt le a terrorista támadássorozat. A komplexum helyén csak egy üres terület marad a játékban, az ütközésérzékelés viszont a korábbi hírekkel ellentétben nem fog megváltozni. A Microsoft jövő héten ezen kívűl ki fog adni egy javítást a korábbi Flight Simulator játékokhoz, ami a bemutató videóból fogja eltávolítani azt a részt, amikor egy repülőgép bemutató céljából egy felhőharcoló épületbe ütközik. A Flight Simulator 2002 októberben fog megjelenni a Microsoft tervei szerint. Képek a játékból:


Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról