Szerző: Koi Tamás

2021. június 11. 10:14

Az EB kedvéért nevet váltott a Telenor

Óriási gaggel készült a ma startoló futball európa-bajnokságra a Telenor Magyarország, melynek névváltása egyébként is esedékes belátható időn belül.

Ma este magyar idő szerint 19 órakor kezdetét veszi a 2021-es futball EB, mely Európa történelmének eddigi talán legkülönösebb hasonló tornája lesz részben a rengeteg helyszín, részben a koronavírus árnyékában lejátszott meccsek miatt. A szponzorok is érzik ezt, ilyen szegről-végről a Telenor is, mely az EB kedvéért még a nevét is megváltoztatta:

telenoria

Online, 24 órás, haladó Kubernetes képzést indít a HWSW!

A 8 alkalmas tanfolyamra most early bird kedvezménnyel lehet jelentkezni! A képzéshez 2in1 akció keretében 24 órás alapozó képzés is elérhető!

Online, 24 órás, haladó Kubernetes képzést indít a HWSW! A 8 alkalmas tanfolyamra most early bird kedvezménnyel lehet jelentkezni! A képzéshez 2in1 akció keretében 24 órás alapozó képzés is elérhető!

Persze - legalábbis egyelőre - csak a készülékek kijelzőjén jelenik meg az új név, és nyilván csak akkor, ha a telefon támogatja az operátornév kijelzését. Hogy ettől mennyire megy majd jobban a magyar válogatott szekere, az rövidesen kiderül, mindenesetre az biztos, hogy néhány millió magyar mobilfelhasználó most pár hétig akarva-akaratlanul a fiúkkal lesz.

Pro Tipp: Androidos mobilokon manuális hálózatválasztással lehet kiválasztani a TelenoRiaRia HU hálózatot.

Szerkesztőségi csapatunkba padavanokat keresünk, akik hozzánk hasonló elveket vallanak a tájékoztatásról és nyitottak az éles kiképzésre.

a címlapról

Hirdetés

Online, 24 órás, haladó Kubernetes képzést indítunk, most early bird kedvezménnyel!

2021. július 26. 21:05

A 8 alkalmas tanfolyam tökéletes választás lehet azoknak a szakembereknek, akik teszt jelleggel már használnak Kubernetest és általános ismeretekkel is rendelkeznek, de vagy nem a mindennapok szintjén, vagy éles környezetbeli elvárások nélkül. A képzéshez most 2in1 akció keretében 24 órás alapozó képzés is elérhető!