Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Fintech pornó májusban - egy nap a fejlesztőknek, egy nap az üzemeltetőknek! HWSW free!

Kipróbáltuk


Találatok száma: 507

Kipróbáltuk: Samsung Galaxy S8+

Kipróbáltuk: Samsung Galaxy S8+

Egyedit alkotott a Samsung, végre felkavarva az okostelefon-piac utóbbi években megszokott állóvizét. A Galaxy S8 széria, ha nem is hibátlan, elhozza azt az izgalmas készüléket, amelyre a területnek - és a nagyon mély zsebű felhasználóknak - szüksége volt.
2017. április 27. 11:30
Kipróbáltuk: Samsung Gear S3

Kipróbáltuk: Samsung Gear S3

Az élvonal élén lovagol a Gear S3 okosórájával a Samsung, és bár a terméke abszolút prémium, a viselhető eszközök rétegpiacát idén sem fogja a gyártó kiszélesíteni.
2017. április 18. 10:30
Kipróbáltuk: munkában az 1 méteres, 4K monitor

Kipróbáltuk: munkában az 1 méteres, 4K monitor

A csapból is 4K folyik, ugyanakkor a magas felbontás buktatókat is rejt. Ezek egy részét már mi is megtapasztaltuk, élesben, a mindennapi munka közben igyekeztük megállapítani a pro és kontrát.
2017. április 11. 14:59
Kipróbáltuk: Huawei P10

Kipróbáltuk: Huawei P10

Élvonalbeli vassal és átrendezett formatervvel debütált a Huawei P10 csúcsmodellje, amelyen a megosztó, de mindenképp érdekes dizájnváltoztatások mellett egy sor hasznos szoftverfunkció is helyet kapott - de a bloatware-től még mindig nem tud szabadulni.
2017. március 28. 13:00
Kipróbáltuk: GreenGo

Kipróbáltuk: GreenGo

Egyre bővülő flottával, egyszerűen használható mobilappal és elektromos Volkswagen flottával reformálná meg a hazai autóbérlést a GreenGo. A modell külföldön már bevált, most a magyar piacon is bizonyíthat.
2017. március 23. 09:30
Kipróbáltuk: Microsoft Teams - Slack, ingyen*

Kipróbáltuk: Microsoft Teams - Slack, ingyen*

Ősz óta kipróbálható, a múlt héten pedig élesben is elrajtolt a Microsoft új céges kommunikációs platformja, a Teams. A csevegőszolgáltatást mi is kipróbáltuk, felemás eredménnyel.
2017. március 22. 10:30
Kipróbáltuk: Gránit Pay

Kipróbáltuk: Gránit Pay

A "kézműves" Gránit Bank megoldása kitűnő példa arra, hogy nem csak az óriások keze alól kerülhet ki jól használható mobilfizetési alkalmazás. A szolgáltatás itt-ott még kissé fapados, a két igen fontos kritériumot viszont kipipálhat: egyszerű és működik.
2017. február 10. 14:00
Kipróbáltuk: MacBook Pro 2016

Kipróbáltuk: MacBook Pro 2016

Régen mutatott olyan megosztó terméket az Apple, mint a 2016-os, Touch Barral szerelt MacBook Pro. A megcélzott profi felhasználók szívhatják a fogukat, nekik az újdonságok magasabb teljesítményt nem, csak inkompatibilis portokat és jobbára felesleges interaktív billentyűzetet hoznak.
2017. február 02. 14:13
Kipróbáltuk: Huawei Mate 9

Kipróbáltuk: Huawei Mate 9

A Huawei legújabb mobilprocesszorával, jókora kijelzővel és dupla kamerával felfegyverkezve támadja a nagyméretű csúcstelefonok trónját a Mate 9, és bár a készüléknek akad Achilles-sarka, az év végi hajrában nagyon jó esélyekkel indul.
2016. december 23. 09:30
Kipróbáltuk: iPhone 7, a lakk fekete szappan

Kipróbáltuk: iPhone 7, a lakk fekete szappan

Harmadik, javított kiadás - kipróbáltuk a 7-es számmal jelzett, de inkább 6ss jellegű új iPhone-t. Figyelemre méltó változások vannak, az analóg hang hiánya viszont még sokáig fájni fog.
2016. november 02. 10:00
Kipróbáltuk: Honor 8

Kipróbáltuk: Honor 8

Merész színválasztás, konszolidáltabb dizájn, tavalyi vas - meglepő módon nem sült el rosszul a recept. A Honor 8 hozza az idén elvárható teljesítményt és árban is jócskán alálicitál az idei élmezőnynek - még ha azt nem is mondhatjuk, hogy fillérekért dobják utánunk.
2016. szeptember 19. 10:30
Kipróbáltuk: Samsung Galaxy Note 7 (frissítve)

Kipróbáltuk: Samsung Galaxy Note 7 (frissítve)

Semmilyen téren nem fogta vissza magát a Samsung a legújabb Note megtervezésekor - az árcédulát is beleértve. Ahogy minden készülékbe, egy-két helyen a Note 7-be is bele lehet kötni, az eszköz ugyanakkor jelenleg egyértelműen viszi a pálmát a piacon.
2016. szeptember 01. 11:30
Kipróbáltuk: Sony Xperia X

Kipróbáltuk: Sony Xperia X

Új irányból támadja az okostelefon-piacot a Sony, a vállalat felső-középszintű hardvert öltöztet prémium köntösbe, hogy árban alálicitáljon a riválisoknak. Az Xperia X-szel debütáló taktika akár működőképes is lehet, és bár a telefon nem kifogástalan, de tartogat néhány kellemes meglepetést.
2016. augusztus 22. 10:30
Kipróbáltuk: Samsung Gear Fit 2 fitneszkarperec

Kipróbáltuk: Samsung Gear Fit 2 fitneszkarperec

Finomhangolt dizájnnal, alapvető okosórás képességekkel és természetesen sportkövető funkciókkal indította a nyarat a Samsung fitneszkarperecének második generációja. A Gear Fit 2 két évet váratott magára, és bár hoz előrelépéseket, az előd tekintélyes akkus üzemidejét nem örökölte.
2016. augusztus 04. 11:39
Kipróbáltuk: Cat S60, a hőkamerás strapatelefon

Kipróbáltuk: Cat S60, a hőkamerás strapatelefon

Veszélyesen menő lett a legújabb Cat modell: igaz a telefon középszintű hardvert kapott, az egy akár erődítménynek is beillő házba került. A repertoárból a hőkamera sem maradt ki, amit a piacon elsőként kínál beépítve az S60.
2016. július 20. 10:42