Szerző: Hlács Ferenc

2015. július 2. 10:00

TechCrunch Pitch-Off Budapesten

Közeleg a budapesti TechCrunch Pitch-Off, a július 10-i rendezvényen nyolc magyar startup csap majd össze, hogy helyet kapjon a médium nagy szeptemberi Disrupt konferenciáján.

Budapestre jön a TechCrunch: a népszerű technológiai oldal jövő pénteken, július 10-én rendezi meg hazánkban hivatalos TechCrunch Pitch-Off eseményét, amelyen magyar startupok küzdhetnek meg egymással - a legjobbnak ítélet kezdeményezés jutalma egy saját asztal, az őszi Disrupt konferencián San Franciscóban. A második helyezett két jegyet kap a szeptember 21-23-án megrendezett eseményre.

A lap összesen nyolc (legfeljebb tíz) kezdeményezést visz színpadra jövő héten, az Erzsébet téri Design Terminálban, akiket egy 3-5 fős, a TechCrunch újságíróiból és befektetőiből álló zsűri bírál majd el. Az érdeklődő startupok itt jelentkezhetnek, ha szerencsét próbálnának az eseményen - a feliratkozás egyébként nincs túlbonyolítva, ahhoz az adott vállalkozás alapvető adatain túl csak az elképzelés rövid (kevesebb mint száz szavas) leírására, illetve az alapítók önéletrajzára van szükség.

Égbe révedő informatikusok: az Időkép-sztori

Mi fán terem az előrejelzés, hogy milyen infrastruktúra dolgozik az Időkép alatt, mi várható a deep learning modellek térnyerésével?

Égbe révedő informatikusok: az Időkép-sztori Mi fán terem az előrejelzés, hogy milyen infrastruktúra dolgozik az Időkép alatt, mi várható a deep learning modellek térnyerésével?

A pályázók közül kiválasztott nyolc csapatot a laptól John Biggs értesíti emailben, legkésőbb jövő keddig. A rendezvényt az iEurope Capital, az Axel Springer Plug n' Play, illetve az IseeQ támogatja, a jegyek tempósan fogynak, így nem érdemes halogatni a vásárlást, amelyre itt van lehetőség.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról