Szerző: Koi Tamás

2010. június 8. 14:02

Holnaptól itthon is elérhető a T-Mobile Pulse Mini

Holnaptól a hazai T-Mobile választékában is megjelenik a Pulse Mini, a tavaly szeptember óta elérhető Pulse kistestvére.

Az idei Mobile World Congress alkalmával bemutatott érintőkijelzős készülék az egyik legolcsóbb androidos mobil, melyből nem maradtak ki a mai modern okostelefonoktól elvárható funkciók. A kínai Huawei által gyártott (a készülék U8110 típusszámmal szerepel a gyártó kínálatában), saját márkanévvel árult mobil furcsa mód mégis drágább, mint a mostanra kifutó modellnek tekintett nagyobbik testvér - a Pulse Mini két év hűségidővel 29 900 forintért vihető haza.

A vásárló ezért az összegért cserébe egy mindössze 110 gramm tömegű, 2,8 hüvelykes képátlójú, QVGA (240x320 pixeles) felbontású érintőkijelzővel ellátott mobilt kap, melyből nem hiányzik sem a WLAN-vezérlő, sem az A-GPS-modul, a Bluetooth-rádió, illetve a HSDPA-modem sem. A telefonba FM-rádiót is építettek, emellett egy 3,2 megapixeles kamerát is elhelyeztek benne - a médiakezelési funkciót kiterjedt médiatámogatással ellátott lejátszó teszi teljessé.

A Pulse Mini-re gyárilag telepítik az Android operációs rendszer kurrens, 2.1-es verzióját, a rendszert a Qualcomm 528 MHz-en ketyegő processzora hajtja meg, az alkalmazások számára alapesetben 150 MB memória áll rendelkezésre. A készülékmemóriát microSD-kártyával lehet bővíteni, legfeljebb 16 gigabájtig, a bővítőkártya ugyanakkor nem része a kezdőcsomagnak.

A mobil egyik legfőbb vetélytársa a Vodafone számára exkluzív szerződéssel gyártott, szintén a Huawei gyárából kikerülő Vodafone 845 lehet, mely hasonló paraméterekkel próbálja a kevésbé tehetős, ám teljes funkciójú okostelefonokra vágyó vásárlóréteget megcélozni. A Vodafone 845 megjelenésére ugyanakkor még várni kell, és a készülék pontos ára sem ismert.

A T-Mobile Pulse Mini kamatmentes részletfizetéssel is megvásárolható 10x2990 forint részlet megfizetése mellett, a dominós csomag 49 900 forintba kerül majd. A mobil MédiaMánia L díjcsomaggal, kétéves hűségszerződés aláírásával 990 forintért hazavihető.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról