Szerző: Koi Tamás

2009. október 14. 15:29

Korlátlan zeneletöltés mobilra - itt a PlayNow plus

PlayNow plus néven Magyarországon egyedülálló választékkal, több millió zeneszám korlátlan letöltésével kínál új, havidíjas zene-előfizetést a Sony Ericsson és a T-Mobile.

A Sony Ericsson PlayNow plus zeneletöltő szolgáltatását a régiónkban elsőként, a világon hatodikként vezetik be Magyarországon mától - a zeneletöltési lehetőség csak bizonyos mobiltelefonokkal és csak a T-Mobile magyarországi kínálatában érhető el, havidíjas konstrukcióban. A szolgáltató és a mobiltelefongyártó 2400 forintos havidíj fejében, egyéves hűségidő vállalása esetén biztosít hozzáférést a világ négy legnagyobb zenekiadójának, illetve a legtöbb hazai kiadó kínálatához.

Az előfizetők egyelőre három készülékkel, a Sony Ericsson W995, W705 és W595 mobiltelefonokkal érhetik el a PlayNow plus szolgáltatást, a zeneszámokat a T-Mobile szélessávú hálózatán keresztül lehet letölteni - a cég közleménye szerint egy zeneszám letöltése nagyjából 10-60 másodpercet vesz igénybe a zeneszám hosszától és a mobilhálózat paramétereitől függően. A letöltéshez nincs szükség külön mobilinternet-előfizetésre, a forgalmi díjat a szolgáltatás havidíja tartalmazza.

\"\"
Sony Ericsson W995

A szolgáltatás keretében elérhető zeneszámok DRM másolásvédelemmel tölthetők le, de a felhasználó a PlayNow plus PC-s kliens segítségével akár mobilon, akár számítógépen is meghallgathatja azokat, emellett a két eszközön végzett változtatások könnyedén szinkronizálhatók. A számok az előfizetés időtartama alatt szabadon meghallgathatók, illetve hat hónap után a 100 leggyakrabban hallgatott szám, majd ezt követően havonta 17 dal másolásvédelem nélkül hozzáférhetővé válik - ezek az előfizetés esetleges lemondása után is megtarthatók, meghallgathatók

A szolgáltatáshoz részeként a PlayNow plus előfizetéssel árult mobiltelefonok memóriájára előre telepítik az ezer legnépszerűbb - a slágerlisták alapján összeválogatott - zenekollekciót..A T-Mobile mind a havi előfizetéses, mind a dominós ügyfelek számára lehetőséget ad a PlayNow plus kéthetes, díjmentes kipróbálására.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról