Szerző: Bányai György

2008. március 17. 16:19

Áprilistól kapható a világ legvékonyabb 24 hüvelykes monitora a BenQ-tól

A BenQ bejelentette, hogy áprilistól Európában is kereskedelmi forgalomba kerül 24 hüvelykes megjelenítője, mely jelenleg a legvékonyabb ebben a méretosztályban. A V2400W a kiemelkedő technikai paraméterei mellett külső megjelenésében is kitűnik a kategóriatársaitól, elnyerte az iF formatertvezői díjat is.

[HWSW] A BenQ bejelentette, hogy áprilistól Európában is kereskedelmi forgalomba kerül 24 hüvelykes megjelenítője, mely jelenleg a legvékonyabb ebben a méretosztályban. A V2400W a kiemelkedő technikai paraméterei mellett külső megjelenésében is kitűnik a kategóriatársaitól, elnyerte az iF formatertvezői díjat is.

A V2400W asszimetrikus megjelenése vonzza a szemet, legvastagabb pontján 62, legvékonyabban pedig 23 milliméteres burkolat alatt 4000:1 dinamikus kontrasztarányt produkáló panel található, melynek válaszideje szürkéből szürkébe váltás esetén 2 milliszekundum. A megjelenő szélesvásznú képet 1920x1200 pixel alkotja, ezek függőleges és vízszintes irányból akár 160 fokos betekintési szögből is jól láthatóak.

A V2400W mindösszesen 6,7 kilogramm, a csatlakoztatási lehetőségek között VGA, DVI-D típusúak mellett HDMI változat is található, de ezeket még egy füllhalgató kimenet is kiegészíti. A 563,8x369,4x191,7 milliméteres fizikai méretekben asztalra kerülő készülék csak az előlapját illetően hagyatkozik az asszimetriára, mint egyedüli stíluselemre, a hátoldalon a B-2 Stealth bombázó vonalait juttatják eszünkbe az áramvonalas görbületek.

BenQ V2400W
BenQ V2400W

Manfred Wang, a BenQ Lifestye Design Center igazgatója kiemelte, hogy a design javarészt a B-2 lopakodó formavilágából merít, markánsan alkalmazza az asszimetriát, mely formaterv-filozófiaként lesz stílusjegye a jövő szinte összes BenQ termékének is. A V2400W ebben a hónapban Ázsiában kerül a polcokra, majd ezt követően az Egyesült Államokban is. Európába áprilisban érkezik, jelenleg ismeretlen áron, ezt a gyártó még nem hozta nyilvánosságra.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról

AKROBATA

5

Elrajtolt az Adobe AI asszisztense

2024. április 17. 12:40

Előfizetéses modellben használható az AI Assistant, ami a cég PDF-szerkesztőjébe és olvasójába épül be.