Szerző: Ady Krisztián

2007. október 4. 09:54

Flasht is támogat az Opera Mobile böngésző legújabb változata

Letölthető, illetve 30 napos próbaváltozatban kipróbálható az Opera Software okostelefonokra fejlesztett Opera Mobile webböngésző legújabb, 8.65-ös változata. A Windows Mobile és Symbian S60 operációs rendszereken futó böngésző jóval többet nyújt a korábbi változatnál, többek között Flash támogatással is ellátták.

[HWSW] Letölthető, illetve 30 napos próbaváltozatban kipróbálható az Opera Software okostelefonokra fejlesztett Opera Mobile webböngésző legújabb, 8.65-ös változata. A Windows Mobile és Symbian S60 operációs rendszereken futó böngésző jóval többet nyújt a korábbi változatnál, többek között Flash támogatással is ellátták.

Az Opera Mobile számos gyártó készülékén megtalálható előre telepítve, többek között a Motorola, a Samsung, a HTC, az Asus, a Sharp és a Toshiba is kínálja okostelefonjain. Ettől függetlenül a cég weboldaláról eddig 3 millió letöltést regisztráltak a korábbi változatokkal. Az Opera Mobile 8.65 kibővíti a lehetőségeket, Flash (Macromedia Flash Player 7 for Pocket PC) támogatással is ellátták, a linkeket akár e-mailben, SMS-ben és MMS-ben is elküldhetjük, a címsor pedig egy kereső mezővel bővült.

Az új mobil Operából elmenthetjük a képeket, kimásolhatjuk a weboldalak szövegét, átimportálhatjuk a Pocket Internet Explorerben elmentett kedvenceket. A mobilkészülékek kijelzőjére szabott elrendezés helyett ezentúl az "asztali" az alapértelmezett, mely pontosan ugyanazt a látványt nyújtja, amit egy normál monitoron látnánk. A készülő, következő változat, az Opera 9 Mobile az asztali változattól megszokott új technológiákat is tartalmazza majd, többek között az apró alkalmazások, az úgynevezett widgetek futtatása is lehetővé válik.

Opera Mobile

Az Opera Mobile 8.65 mobil böngésző Windows Mobile és Symbian S60 platformot futattó okostelefonokra érhető el az Opera Software weboldalán, ahol egy 30 napos próbaváltozat is letölthető.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról