Szerző: Bodnár Ádám

2006. november 23. 13:36

Folyamatosan bővül a Microsoft és az SAP közös szoftverének funkcionalitása

Az elkövetkező hónapok során számos új funkcióval gazdagodik a Microsoft és az SAP közös fejlesztésű szoftvere, a MySAP vállalatirányítási rendszert a Microsoft Office-szal integráló Duet. A korábban Mendocino kódnéven ismert szoftver nagy siker a piacon, már több mint 200 ezer licencet érékesítettek belőle -- állítja a Microsoft és az SAP.

[HWSW] Az elkövetkező hónapok során számos új funkcióval gazdagodik a Microsoft és az SAP közös fejlesztésű szoftvere, a MySAP vállalatirányítási rendszert a Microsoft Office-szal integráló Duet. A korábban Mendocino kódnéven ismert szoftver nagy siker a piacon, már több mint 200 ezer licencet érékesítettek belőle -- állítja a Microsoft és az SAP.

A Duet a Microsoft Office szoftvereket integrálja a mySAP vállalatirányítási alkalmazással annak érdekében, hogy a vállalati dolgozók a számukra már ismerős felhasználói felületet és programokat használhassák arra, hogy az SAP rendszerébe adatokat vigyenek be, kérjenek le, vagy kimutatásokat készítsenek. A termék az idén jelent meg, a jövő év közepén azonban már az 1.5-ös változat megjelenésének örülhetnek az ügyfelek, addig azonban számos kiegészítő funkció lesz elérhető a szoftverhez, amelyek közül az első és talán a legfontosabb a Microsoft Office 2007-et támogató modul.

A közeljövőben várható kiegészítők között lesz egy céges utazásokat kezelő modul, amely egyszerűsíti a tervezést és lehetővé teszi a költségkeret jóváhagyását akár Outlookból is, a Sales Management eszköz, amely ügyféladatok mellett hozzáférést enged például értékesítési statisztikákhoz és alapvető CRM-funkciókat is tartalmaz, valamint a Demand Planning modul, amely lehetővé teszi a kereslet-kínálat követését és tervezését Excelből.

A Duet 1.5 az új kiegészítők mellett már olyan funkciókat is támogat mint a beszerzés és munkaerő-toborzás, illetve a jelenleginél fejlettebb konfigurációs lehetőségekkel rendelkezik majd.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról