:

Szerző: Ady Krisztián

2006. november 17. 11:28

Új vezérigazgató az Ericsson Magyarország élén

Éry Gábor
Éry Gábor
2006. november 15-étől Éry Gábor az Ericsson Magyarország új vezérigazgatója. Éry a vállalat vezérigazgatói tisztjét Staffan Pehrsontól veszi át, akit az Ericsson amerikai leányvállalatának vezérigazgató-helyettesévé és ágazati igazgatójává neveztek ki. Staffan Pehrson 4 és fél éven keresztül vezette az Ericsson magyarországi leányvállalatát, vezetése alatt az Ericsson Magyarország jelentős eredményeket ért el a magyar telekommunikációs piacon, beleértve a vállalat kutatás-fejlesztés egységének és Globális Szolgáltatóközpontjának nagymértékű bővülését. Az anyavállalat döntése alapján 2006. november 15-étől az Ericsson Magyarország vezérigazgatói tisztjét Éry Gábor tölti be.

Éry Gábor 1991 óta dolgozik az Ericssonnál, az elmúlt 15 évben a vállalat szinte minden területén szerezett tapasztalatokat a mérnöki tervezéstől a projekt menedzsmenten át a marketing és értékesítési területekig. "Célom, hogy a Magyarországon elkezdett szélessávú vezetékes- és mobilkommunikációs fejlesztések az Ericsson révén kiteljesedjenek és megfelelő multimédiás alkalmazások álljanak az előfizetők rendelkezésére" -- emelte ki Éry Gábor. "Fontosnak tartom továbbá, hogy cégünk Magyarországon is megkezdje a világszerte már 80 millió előfizetőt kiszolgáló hálózatokat menedzselő szolgáltatását és ebben a következő években piacvezetővé váljunk" -- tette hozzá.

"Gábor hatalmas tudásával, emberek iránti elhivatottságával és ügyfélorientáltságával tökéletes választás. Meggyőződésem, hogy meg fogja őrizni a vállalat lendületét és elképzeléseivel új üzleti lehetőségeket nyit meg a magyar telekom piacon" -- nyilatkozta Staffan Pehrson. "Ez az időszak nagyon sok örömet és sikert hozott. Büszke vagyok, hogy munkatársaimmal elősegíthettük Magyarország infrastukturális fejlesztését a szélessávú vezetékes- és mobilkommunikáció terén. A Magyarországon töltött közel hat izgalmas év után elérkezettnek láttam az időt, hogy új kihívásokat keressek, azonban az ország, a vállalat és a nagyszerű emberek -- munkatársak és üzletfelek -- mindig hiányozni fognak” -- tette hozzá.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 24. 13:37

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.