Szerző: Bodnár Ádám

2006. november 7. 09:11

Termelésirányítási rendszerrel bővíthető az SAP Business One

Október ótal Magyarországon is hozzáférhető a BEAS termelésirányítási rendszer. A HostLogic kizárólagos forgalmazásában álló SAP-kiegészítő számos országban piacvezető, és számos olyan funkcióval szolgálja a termelési folyamatok szervezését, amely minden eddigi megoldásból hiányzik.

[HWSW] Október ótal Magyarországon is hozzáférhető a BEAS termelésirányítási rendszer. A HostLogic kizárólagos forgalmazásában álló SAP-kiegészítő számos országban piacvezető, és számos olyan funkcióval szolgálja a termelési folyamatok szervezését, amely minden eddigi megoldásból hiányzik.

A német BEAS az SAP Business One vállalatirányítási rendszerhez fejleszt kiegészítőket. A termelésirányítási modul célcsoportja egyértelműen a potenciális SAP Business One ügyfelek tartoznak, tehát a néhány százmillió és 4-5 milliárd közötti éves bevétellel bíró vállalkozások, amelyek tevékenysége összetettebb gyártási folyamatokon alapul. A látszat ellenére ez a szegmens korántsem szűk, Magyarországon nagyjából 1500-2000 céggel számolhatunk -- véli Zoltai Zoltán, a HostLogic vezető tanácsadója.

A HostLogic a BEAS megoldását integrálta a magyar kis- és középvállalatok számára kidolgozott SAP Business One üzleti alkalmazásba, így ez ma már az SAP Business One rendszerének termelésirányítási moduljaként érhető el. A modul eddig hiányzó integrált megoldásokat kínál a gyártás gyakorlatilag minden fázisához, többszáz installáció tapasztalatát állítva az ajánlat mögé.

A HostLogic a térség egyik leggyakorlottabb SAP-partnereként kizárólagos joggal rendelkezik a BEAS forgalmazására nem csak az ország területén, de a régióban is. A termék iránt már több hazai és szomszédos országbeli cég érdeklődött, többekkel már az előszerződés stádiumánál tart a kizárólagos forgalmazó -- mondta Zoltai.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról