Szerző: Bodnár Ádám

2006. november 2. 16:37

Frissült az Arkeia Network Backup

Az Arkeia Software bejelentette az Arkeia Network Backup legújabb, 6.0 verziószámú változatát, amely már integrált SAN-támogatást, távoli meghajtómenedzsmentet, Disk-to-Disk-to-Tape mentést és integrált virtuális szalagkönyvtárat tartalmaz.

[HWSW] Az Arkeia Software bejelentette az Arkeia Network Backup legújabb, 6.0 verziószámú változatát, amely már integrált SAN-támogatást, távoli meghajtómenedzsmentet, Disk-to-Disk-to-Tape mentést és integrált virtuális szalagkönyvtárat tartalmaz.

"A nagyobb ügyfeleink, akik sok telephellyel és rengeteg szétszórt adattal rendelkeznek már jó ideje kérik, hogy olyan megbízható adatvédelmet szállítsunk a számukra, ami független az IT-infrastruktúrájuktól" -- nyilatkozta Alain Pechon, az Arkeia Software ügyvezető igazgatója. "A hatos verzió egy jelentős lépés ebben az irányban, amely hatalmas értéket jelent majd a Symantec NetBackuphoz és a Legato Networkerhez hasonló konkurens termékek árán és bonyolultságán tűnődő felhasználók számára."

Magyarországon július óta kaphatók az Arkeia termékei, a hazai forgalmazást végző Zuriel 2007 végére a hazai mentési piac 8 százalékát szeretné magáénak tudni az Arkeia megoldásaival. Az Arkeia megoldásai elsősorban a Linuxot használó hazai vállalatok számára lehetnek vonzók, hiszen a cég szoftverei azon maroknyi professzionális megoldások közé tartoznak, melyek a linuxos szervereken is működnek.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról