:

Szerző: Ady Krisztián

2005. január 31. 10:47

Már windowsos változatban is letölthető az EyeToy játékok PC-s klónja, a MyToySE

[HWSW] A PlayStation2 játékkonzolhoz megvásárolható EyeToy USB kamera és az ahhoz kapott játékok segítségével a játékosok élőben jelennek meg a televízió képernyőjén: kézzel vagy lábbal ügyeskedve mi magunk is valós szereplői leszünk ezeknek az ügyességi játékoknak. A Sony hatalmas sikerű EyeToy kiegészítője természetesen a PC-s fejlesztőket is megihlette.

A diplomamunkaként fejlesztett MyToy játékszoftver a korábbi ígéreteknek megfelelően már windowsos változatban is letölthetővé vált, így már nem csak linuxos gépeken futhat -- és okozhat gyötrő izomlázat. Az ingyenesen elérhető MyToy Second Edition (MyToySE) szoftvert Balázs "Goldberg" Péter fejleszti, de mások, többek között Pányik "asd_" Árpád és Kurucz "Nevergone" István is segítik a fejlesztő munkáját.

Az igen ígéretes játék továbbfejlesztéséhez az alkalmazást kipróbáló játékosok visszajelzéseit várják a fejlesztő honlapján keresztül. Ugyanitt olvasható a telepítési és használati útmutató, sőt az egész projekt forráskódja is teljes egészében elérhető és letölthető.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 03:56

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.