Szerző: Ady Krisztián

2005. január 31. 10:32

Újabb csendes vízhűtést dob piacra a Corsair

[Clubic.com] A megbízható, kitűnő teljesítményű memóriáiról ismert Corsair Memory, Inc. ismét új területeken bontogatja szárnyait: CompactFlash memóriakártyái bejelentését követően most újabb vízhűtőrendszert dob piacra. A vállalat "Cool" nevű csomagjai rendkívül csendes, mégis megbízható hűtést biztosítanak a processzornak. A vállalat már korábban is bemutatott saját vízhűtést, 2003. márciusában jelentette be HydroCool200 rendszerét.

Az új kiteket AMD és Intel processzorokra szabva lehet komplett csomagban megvásárolni, körülbelül 240 dollár alatti, durván 45 ezer forint körüli áron. A CWC100-1000 csomag Socket 478 tokozású Pentium 4, valamint Athlon 64 processzorokat támogat, míg a CWC100-1001 jelölésű változat LGA-775 tokozású Pentium 4 processzorokat és Athlon XP processzorokat hűthet csendesen.

A Corsair saját megoldását több hasonló rendszer átvizsgálását követően állította össze, minden komponensből a lehető legjobbat választva. A kitben 120 mm-es csendes ventilátort, hűtőradiátort, processzor hűtőblokkot, 12 V-os pumpát és a szükséges szerelési anyagokat találhatjuk meg.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról