Szerző: Bodnár Ádám

2005. január 28. 13:21

A nyáron érkeznek az olcsó ASRock grafikus kártyák

[Digi Times] Az Asustek leányvállalata, az olcsó alaplapjairól ismert ASRock hamarosan kedvező árú grafikus kártyákkal is jelentkezik. A vállalat az év végére már havi százezer videokártyát tervez gyártani, amelyek az NVIDIA és az ATI chipjeire épülnek. A tervekről egyelőre további részletek nem láttak napvilágot, mivel azokat először az anyavállalattal, az Asustekkel kell egyeztetni -- mondta az ASRock elnöke, Sterling Wu.

Az ASRock az idén 50 százalékkal szeretné növelni alaplapeladásait, ha ez sikerül, a cég idén 12 millió alaplapot szállíthat le partnereinek. Érdekes, hogy a cég legnagyobb piaca Európa, ide kerül a termelés mintegy fele. Észak-Amerikára 15 százalék, a Távol-Keletre pedig 22 százalék jut a legyártott alaplapokból. Kínába csupán termelésének 8 százalékát szánja az ASRock -- mondta Wu, aki elárulta, hogy a vállalat az idén nem kívánja jelentősen csökkenteni az árait.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról