:

Szerző: Bodnár Ádám

2005. január 20. 09:08

Elindul az előfizetéses Outlook szolgáltatás

A Microsoft hamarosan elindítja előfizetéses e-mail szolgáltatását, amelynek keretén belül a felhasználók 2 gigabájt tárhelyet kaphatnak és használhatják az Office Outlook 2003 levelezőt, amit egyébként csak az Office csomag keretén belül vásárolhatnának meg.

[HWSW] A Microsoft hamarosan elindítja előfizetéses e-mail szolgáltatását, amelynek keretén belül a felhasználók 2 gigabájt tárhelyet kaphatnak és használhatják az Office Outlook 2003 levelezőt, amit egyébként csak az Office csomag keretén belül vásárolhatnának meg.

A Microsoft Office Outlook Live felhasználói évi 59 dollárért (~11 ezer forintért) cserébe megkapják az Office 2003 program előfizetéses változatát, valamint 2 gigabájt tárhelyet a Hotmail vagy MSN e-mail fiókjukban. A leveleket a web mellett az Outlook segítségével is elérhetik és akár 20 megabjátos csatolt fájlokat is küldhetnek. Az Outlookban és a Hotmailen -- vagy MSN-en -- tárolt levelet automatikusan szinkronizálódnak. Az Outlook Live-hoz spamszűrő és vírusirtó is jár.

A Microsoft elsősorban azoknak kínálja az Outlook Live-ot, akik már Hotmail vagy MSN felhasználók, azonban nem akarják megvásárolni a teljes Office irodai szoftvercsomagot. Kedvcsinálóként négy hónapon át 59 helyett 44,95 dollárért lehet előfizetni a szolgáltatásra. Az Outlook Live egyelőre csak az amerikai, brit és kanadai felhasználók számára érhető el, később azonban több és több országban jelenhet meg.

Ez az első eset, hogy az Office csomag valamely részét a Microsoft előfizetéses szolgáltatás keretén belül kínálja. A cég szóvivője elmondta: nem zárható ki, hogy a jövőben más komponensek is elérhetők legyenek így, azonban egyelőre nincsenek konkrét tervek erre nézve.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 06:49

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.