:

Szerző: Bodnár Ádám

2005. január 13. 09:23

Lemond a Motorola elnöke

[HWSW] Távozik posztjáról Mike Zafirovski, a Motorola elnöke, a vezető másik vállalatnál próbál szerencsét. Emlékezetes, hogy 2003-ban Chris Galvin elnök-vezérigazgató távozása után sokan azt várták, hogy Zafirovskit nevezik ki utódául, a cég igazgatótanácsa végül mégis egy külsős, a korábbi Sun-vezető Ed Zander mellett döntött.

A Motorola szóvivője szerint Zafirovski feltett szándéka, hogy elnök-vezérigazgatóként dolgozzon, ha nem a Motorolánál, akkor máshol, azonban tanácsadóként továbbra is segíteni fogja a cég munkáját. Az amerikai mobiltelefongyártó közölte, hogy nem keres utódot Zafirovski számára, feladatait a továbbiakban Ed Zander elnök-vezérigazgató veszi át.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 24. 13:54

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.