Szerző: Bodnár Ádám

2005. január 10. 11:46

Magyarország legolvasottabb hírei 2004-ben

[HWSW] A tavalyelőtti 29,6 millió után 2004-ben a Hírkereső olvasói 47,4 milliószor kattintottak. Külön kiemelkedik a novemberi hónap teljesítménye, amikor 4,719,547 cikkolvasás került regisztrálásra. Az oldal nézettsége is dinamikus mértékben emelkedett, 2003-ról 2004-re az átlagos egyedi látogatószám 44,9 százalékkal nőtt. A Hírkereső testvéroldala, a híreket és linkeket is tartalmazó Kapu.hu oldal eközben egyedi látogatószámát 136,3 százalékkal, míg látogatásainak számát 187,34 százalékkal növelte a Medián Webaudit szerint.

A Hírkereső legnépszerűbb szolgáltatása természetesen a hírekben történő keresés, amit 2004-ben 1,9 milliószor használtak az oldal látogatói. A legnépszerűbb keresésekről külön toplista készült. 2004 leggyakrabban keresett 5 szava: lottó, baleset, lakáshitel, Baumag, olimpia. A legkeresettebb férfi Fehér Miklós, míg a legkeresettebb nő Zalatnay Sarolta volt. Cégek közül a Baumag illetve a Parmalat vitte el a pálmát, a politikában az amerikai elnökválasztás, míg politikusok közül Gyurcsány Ferenc nyert. A legkeresettebb város Magyarországon Pécs, a világban Madrid volt, míg a leggyakrabban keresett országnak Irak bizonyult. A sport kategóriában a sakk és az olimpia, a gazdaság kategóriában a lakáshitel győzött.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról