:

Szerző: Bodnár Ádám

2005. január 10. 11:33

LCD-gyárat vásárolt a Sony

[News.com] A Sony bejelentette, hogy 18,5 milliárd jenért (~176 millió dollárért) megvásárolja a tajvani Chi Mei Optoelectronics egyik LCD-gyárát, amely Japánban, Shiga tartományban található. A szórakoztatóipari mamutcég további 27 milliárd jent fektet az üzembe, ahol mobiltelefonokba és más hordozható eszközökbe szánt kijelzőket gyártanak. Az átépítés és korszerűsítés után a termelés várhatóan 2006 áprilisában indulhat be ismét.

Ez lesz a Sony második üzeme, ahol alacsony hőmérsékletű poliszilicid TFT-LCD megjelenítőket gyártanak. Az ilyen kijelzők még kis méretben is nagyon jó képminőséget tudnak felmutatni, ezért különösen alkalmasak apró mobil eszközökbe, mint amilyenek a telefonok vagy a digitális kamerák.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról