Szerző: Ady Krisztián

2004. november 30. 09:15

Symbian-alapú FOMA mobiltelefonok fejlesztésébe kezd a Sharp és a Sony Ericsson

[infoSync] A Sharp és a Sony Ericsson -- Symbian számára igen kedvező -- döntését maga a szükség szülte: a japán mobilóriás, az NTT DoCoMo ugyanis nemrég bejelentette, hogy kizárólag Symbian operációs rendszert futtató okostelefonokat fogad be harmadik generációs FOMA szolgáltatásához tartozó mobiltelefon-portfóliójába.

A Sharp és a Sony Ericsson az NTT DoCoMo igen régi partnere, így ha a két vállalat továbbra is bent szeretne maradni Japán legnagyobb mobilszolgáltatójának kínálatában, nem tehet mást, mint hogy Symbian-alapú FOMA mobiltelefonokat fejleszt ki.

A Sony Ericsson már rendelkezik symbianos telefonokkal kapcsolatos tapasztalatokkal, hiszen a vállalat UIQ felületet futtató P800, P900 és P910 okostelefonjai is Symbian operációs rendszert használnak.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról