Szerző: Ady Krisztián

2004. november 23. 11:01

Hamarosan érkezik az első frissítés a Half-Life 2 akciójátékhoz

Erik Johnson, a Valve projektmenedzsere tegnap bejelentette, hogy hamarosan elérhető lesz az első frissítés az éppen egy hete megjelent Half-Life 2 akciójátékhoz. Az első patch az akadozó hangokra nyújt majd megoldást, erre a hibára számos játékos panaszkodott a Valve fórumán.

A Valve pénteken már elérhetővé tett egy Steam frissítést, mely lehetővé teszi, hogy a játékosok a Steam segítségével ellenőrizzék Half-Life 2, Counter-Strike: Source és Half-Life: Source játékok állományainak sértetlenségét és hibás állományok esetén azonnal javítsák azokat. Ez az ellenőrzés és esetleges javítás megoldást hozhat a játék alatt tapasztalt egyes hibákra és hibaüzenetekre.

A Steam rendszer a Valve saját értékesítési és frissítési rendszere, melynek telepítésére és az online regisztrációra mindenképpen szükség van, ha játszani szeretnénk a Half-Life 2 akciójátékkal. A rendszer egyik hatalmas előnye éppen az automatikus frissítés: online kapcsolat esetén a Steam indításakor ellenőrzi, hogy jelent-e meg frissítés valamelyik Valve játékhoz, s ez esetben automatikusan letölti, és telepíti azt.

A Half-Life 2 akciójáték itthon 9990 Ft-os áron vásárolható meg minden nagyobb számítógépes játékokat forgalmazó üzletben és a nagy szórakoztatóelektronikai üzletláncokban. A DVD-s tokban, 5 CD-lemezen megvásárolható csupasz verzió mellett decembertől elérhető lesz a valóban DVD-s Collectors Edition is, mely a Half-Life 2 és a Counter-Strike: Source mellett a Half-Life: Source játékot is tartalmazza majd egy kézikönyv, egy Half-Life 2 póló és egy díszdoboz mellett. A gyűjtőknek szánt változat lényegesen drágábban, 19990 forintért lesz megvásárolható itthon.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról