Szerző: Bodnár Ádám

2004. november 16. 14:44

Új Ferrari-noteszgép

A világ legnagyobb PC-gyártói közé igyekvő Acer tegnap új noteszgépet mutatott be, amelynek formatervét a Ferrari tűzpiros versenyautói ihlették. A villámgyors AMD Athlon 64 processzorra épülő rendszerek nem olcsók, az áruk 2299 dollárnál (~433 ezer forintnál) kezdődik, amiben természetesen a Windows XP Professional Edition is benne foglaltatik.

A Ferrari 3400 noteszgép alapkiépítésben 15 hüvelykes kijelzőt, mobil Athlon 64 3000+ processzort, 512 MB memóriát és Mobility Radeon 9700 grafikus vezérlőt tartalmaz, amihez 128 MB videomemória tartozik. Az alapkonfiguráció része még egy 80 GB-os merevlemez és egy DVD-újraíró. A számítógép természetesen vezeték nélküli hálózati vezérlővel, Bluetooth adóvevővel és gigabites Ethernet-vezérlővel kerül forgalomba.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról