Szerző: Ady Krisztián

2004. november 15. 10:18

Az Axelero megemeli a kábeltelevíziós internetelőfizetők sávszélességét is

[HWSW] A matávos és inviteles ADSL-előfizetők, valamint a chellós internetezők mellett az Axelero kábelmodemes előfizetői is sávszélességnövekedést tapasztalhatnak pár napon belül: a kábelhálózatokon is szolgáltató Axelero bejelentette, hogy november 16-ától kezdődően növekednek a Kábelnet-hozzáférések maximális sebességei is.

A cég változatlan áron és szerződési feltételek mellett növeli a sávszélességet az ügyfelek számára. A maximális letöltési sebesség a Kábelnet Hobbi csomagoknál 384 kbit/s-ról 512 kbit/s-ra, illetve a Kábelnet Otthon csomagnál 512 kbit/s-ról 1024-kbit/s-ra változik, a szerződésben meghatározott minimális átviteli sebesség pedig ebben az esetben is változatlan marad.

Az előfizetői hozzáféréseket az ADSL-szolgáltatással megegyező időben, azaz holnaptól, november 16-tól kezdve állítják át. A sávszélesség emelése ebben az esetben is automatikus, az ügyfeleknek csupán pár másodperces leállásra kell számítaniuk.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról