Szerző: Ady Krisztián

2004. november 9. 09:54

Megjelent a Firefox webböngésző 1.0-s verziója

Magyar nyelven is letölthető a fejlesztők FTP-szerveréről a Firefox webböngésző 1.0-s változata. Az alternatív böngésző egyre népszerűbb az internetezők körében, kicsi, gyors és nagyon sok olyan kényelmi funkcióval rendelkezik, amelyeket például a Windows operációs rendszerekbe épített Internet Explorerből hiányolhatunk.

Az új változat számos hibajavítást tartalmaz, s természetesen minden olyan frissítés megtalálható benne, melyek az 1.0-s bétaverziókban, az RC1 és RC2 változatokban is megtalálhatók voltak. A Firefox 1.0-s változata egy külön fülön jeleníti meg az engedélyezett felbukkanó ablakokat, javításokat eszközöltek a kereső eszköztáron, és megszüntettek néhány olyan problémát, mely egyes oldalak hibás megjelenítéséért volt felelős.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról